W GoCook wiemy doskonale, że o sile zespołu świadczy poziom jego zintegrowania. Dlatego zapraszamy Państwa do naszej Akademii Kulinarnej, gdzie pod czujnym okiem profesjonalnych Wykładowców będziemy mogli przeprowadzić najlepsze spotkanie integracyjne świata: warsztaty, team building, zawody kulinarne a la Master Chef, pokazy, gry i zabawy to tylko część repertuaru, jaki Państwu proponujemy. Dla naszych konsultantów nie ma rzeczy niemożliwych, dlatego jeśli marzy się Wam niestandardowy scenariusz spotkania, w takim razie zapraszamy do kontaktu!

Organizacja spotkania

Terminy i godziny spotkania ustalane są indywidualnie z Klientem.

Materiały szkoleniowe

Oferujemy Państwu możliwość wyboru wersji standard lub wersji rozszerzonej:

Wersja standard – cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci wdrukowanych przepisów, fartuszków kucharskich z logo Akademii GoCook lub innych materiałów, w zależności od ustaleń.

Wersja rozszerzona – cena zawiera materiały oraz gadżety przygotowywane według indywidualnych ustaleń. Nasza propozycja zawiera m.in. wdrukowane przepisy, książki kucharskie, spersonalizowane fartuszki kucharskie z logo Akademii GoCook oraz imieniem uczestnika, alkohol, a także inne gadżety, w zależności od sugestii Klienta.

Vouchery na szkolenie w formie prezentu

Kurs w prezencie!!!!! Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?

Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby. Sprawdź zakładkę vouchery.  http://gocook.pl/voucher-2/

Program spotkania
  1. Spotkanie w miejscu realizacji warsztatów.
  2. Przywitanie gości.
  3. Wspólne przyrządzenie dań przez uczestników spotkania. Standardowe menu obejmuje: przystawkę, danie I, danie główne oraz deser. Każde menu ustalane jest indywidualnie z Klientem, najpóźniej na 3 dni przed zaplanowaną datą eventu.

       Przykładowe menu jakie jest przygotowywane podczas warsztatów kuchni włoskiej:

  • Przystawka: chrupiące crostini z szynką parmeńską i brzoskwiniam
  • Danie I: minestrone – tradycyjna zupa warzywna podawana z orzeźwiającym pesto z pietruszki
  • Danie II: Kurczak Beaune w sosie z brandy podawany z ryżem jaśminowym i sałatą lodową
  • Deser: Semifreddo z sosem czekoladowym i borówkami

      4. Wspólna degustacja przygotowanych dań.

Masz pytania?

Napisz do nas!