Poznajcie Naszych Trenerów:


Pasja kulinarna i doświadczenie! Dla naszych trenerów kulinarnych gotowanie/pieczenie to sposób na życie z pasją. To niezwykli ludzie z ogromnym sercem do kulinarnych tematów. Posiadają smak, wyczucie oraz wiedzę, którą chcą się dzielić z innymi.

Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli.

Jakub Kuroń

Szef kuchni

Dobrze znany szef kuchni i doradca kulinarny, organizuję i koordynuje projekty, eventy promocyjne i warsztaty kulinarne dla profesjonalistów i osób trochę gotujących. Organizowałem szkoły gotowania dla młodych w Londynie i teraz szlifuję wiedzę z młodymi w polskich szkołach i przedszkolach

Tomasz Królikowski

Szef Kuchni / Doradca Kulinarny

Od kilku lat zajmuje się nauką gotowania. Prowadzi warsztaty grupowe jak również prywatne lekcje gotowania. Współpracuje z licznymi studiami kulinarnymi. Na co dzień gotuje w Ambasadzie Australii. Kamil Pietrowicz

Instruktor kulinarny

Półfinalista III sezonu programu „Master Chef”. Z wykształcenia FOODdesigner, z zamiłowania kucharz. Swoje doswiadczenie zdobywał w restauracjach uhonorowanych gwiazdkami Michelin.

Dawid Budzich

Mistrz Kuchni

Specjalista od azjatyckiego street foodu gotujący w ramach wielu niezależnych projektów (między innymi na Nocnym Markecie na Dworcu Głównym). Naukowiec zajmujący się jedzeniem. Wykładowca Food Studies SWPS

Marcin Wojtasik

Mistrz Kuchni

Jako sous chef Senses zdobył gwiazdkę Michelin oraz 3 czapki Gault & Millau już jako szef kuchni warszawskiego Ole. Znany w zawodowym środowisku ze swojego zapału, pracowitości i talentu.
Posiada nietuzinkowy styl i niespotykaną wiedzę, którą z łatwością i entuzjazmem dzieli się z wszystkimi dookoła

Maciej Siąkowski

Szef kuchni

Pasjonatka cukiernictwa. Specjalistka od bez i wypieków bezowych.
Swoim zapałem i entuzjazmem zaraża innych miłością do słodkości i bez.
W studiu pokaże Wam jak stworzyć bezowe kreacje tak by były przepyszne i idealne.

Małgorzata Filipczak

Cukiernik Freelancer

Gotowaniem i miłością do jedzenia zaraził go ojciec, który w latach osiemdziesiątych pracował jako kucharz w Londynie, już wtedy wiedział, że szkoła gastronomiczna to jedyny właściwy kierunek.

Paweł Michałowski

Mistrz Kuchni

Uczestnik programu MasterChef.
Zaczyna słodko weekend z słuchaczami Radia Kolor w swojej audycji – Niezłe ciacho!
Bartek Boratyn

Cukiernik Freelancer

Praca za barem jest dla mnie wielką przygodą i zabawą. Bycie barmanem to nie setki zapamiętanych receptur. To jedna
wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach gości. Sam
musisz tego spróbować.

Aleksander Grabarek

Mistrz sztuki barmańskiej

Branżę cukierniczą zna od podszewki, warsztatu uczył się zarówno w Polsce, jak i w Kanadzie, w ciągu 40 lat pracy zawodowej spod jego ręki wyszło wielu wspaniałych adeptów cukiernictwa Witold Mierzejewski

cukiernik, Cukiernia Słowicze

Darek Smolarczyk, kucharz i pasjonat dobrego jedzenia. Lubi kuchnię prostą, nie przekombinowaną i przygotowywaną od serca. W pracy najchętniej poszukuje najlepszych sezonowych produktów od lokalnych dostawców. Jego filozofia gotowania opiera się na dobrym produkcie i prostocie jego przygotowania – wie, że taka kombinacja nigdy nie zawiedzie.

Dariusz Smolarczyk

Szef kuchni

Dzięki tradycjom rodzinnym z kuchnią japońską związany jest od zawsze. Obecnie jest jednym z wiodących sushi masterów w warszawskiej restauracji Tokyo Sushi. Filip Pankiewicz

Sushi Master

Zawodowo związany z gastronomią, kuchnia zimna, bankiety i carving nie ma dla niego tajemnic. Ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa Gastronomii i Turystyki. Brał udział w Mistrzostwach Polski w Carvingu gdzie otrzymał najpierw wyróżnienie a rok później zajął IV miejsce. Pasjonat carvingu.

Sebastian Ługowski

Trener Carvingu

Uczestniczka Masterchefa i studentka ostatniego roku dietetyki. Tradycyjne gotowanie wyciągnęła z domu, jednak uwielbia nowe połączenia. W swojej kuchni stawia na szybkie i zdrowe połączenia

Gaja Kuroń

Uczestniczka Masterchefa

Szef kuchni, pasjonat smacznego jedzenia,  na co dzień pracujący w warszawskiej restauracji Flaming & Co, uwielbia kuchnię włoską, francuską, w swoich daniach stawia na smak oraz jakość produktu

Sebastian Maliszewski

Szef kuchni

Ukończyła akademię sztuk pięknych w Warszawie. Właścicielka DOST, gdzie wykonuje się  praliny całkowicie handmade. Praliny wykonywane w DOST powstają z pasją  z naturalnych składników. Są malowane własnoręcznie, dzięki czemu są niepowtarzalnie.

Katarzyna Malczewska

Miłośniczka dobrego jedzenia, smoothies i  masła orzechowego. Pełna pomysłów, pasji i energii do życia. Stara się, aby każdy posiłek był  pyszny i z wartościowych produktów.

Justyna Połeć

Blogerka kulinarna

Kucharz z ponad 10 letnim doświadczeniem w gastronomi. Zamiłowany w kuchni polskiej z nowoczesnym szlifem. Pasjonat nowoczesnego podejścia do gotowania i cukiernictwa. Michał Gerwatowski

Szef kuchni

Pasjonatka podróży i dobrego jedzenia. W swoich przepisach lubi łączyć smaki kontrastujące ze sobą. Sens swojej pracy upatruje w poznawaniu nowych smaków oraz możliwości rozwoju.

Anna Kurzepa

Manager

Chcesz wiedzieć więcej?

Napisz do Nas