Poznajcie Naszych Trenerów:


Pasja kulinarna i doświadczenie! Dla naszych trenerów kulinarnych gotowanie/pieczenie to sposób na życie z pasją. To niezwykli ludzie z ogromnym sercem do kulinarnych tematów. Posiadają smak, wyczucie oraz wiedzę, którą chcą się dzielić z innymi.

Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli.

Jakub Kuroń

Szef kuchni

Specjalista od azjatyckiego street foodu gotujący w ramach wielu niezależnych projektów (między innymi na Nocnym Markecie na Dworcu Głównym). Naukowiec zajmujący się jedzeniem. Wykładowca Food Studies SWPS

Marcin Wojtasik

Mistrz Kuchni

Jestem jak kulinarny Doktor Jekyll i Pan Hyde. Nie mam litości dla żadnego przepisu! Pochłaniam
je,gromadzę, modyfikuję, łamię, kręcę, nęcę i robię na przekór klasyce!

Michał Kurek

Mistrz Kuchni

Szef kuchni, pasjonat smacznego jedzenia,  na co dzien pracujacy w warszawskiej restauracji Flaming & Co, uwielbia kuchnie wloska, francuska, w swoich daniach stawia na smak oraz jakosc produktu

Sebastian Maliszewski

Szef kuchni

Uczestniczka Masterchefa i studentka ostatniego roku dietetyki. Tradycyjne gotowanie wyciągnęła z domu, jednak uwielbia nowe połączenia. W swojej kuchni stawia na szybkie i zdrowe połączenia

Gaja Kuroń

Uczestniczka Masterchefa

Jako sous chef Senses zdobył gwiazdkę Michelin oraz 3 czapki Gault & Millau już jako szef kuchni warszawskiego Ole. Znany w zawodowym środowisku ze swojego zapału, pracowitości i talentu.
Posiada nietuzinkowy styl i niespotykaną wiedzę, którą z łatwością i entuzjazmem dzieli się z wszystkimi dookoła

Maciej Siąkowski

Szef kuchni

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl i profilu na instagramie: justdeliciousx. Miłośniczka dobrego jedzenia, smoothies i  masła orzechowego. Pełna pomysłów, pasji i energii do życia. Stara się, aby każdy posiłek był  pyszny i z wartościowych produktów.

Justyna Połeć

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl

Kucharz z ponad 10 letnim doświadczeniem w gastronomi. Zamiłowany w kuchni polskiej z nowoczesnym szlifem. Pasjonat nowoczesnego podejścia do gotowania i cukiernictwa.

Michał Gerwatowski

Szef kuchni

Do niedawna w barwach warszawskiego Hotelu Bristol, teraz buduje swoją cukierniczą markę.
Uczestnik programu MasterChef. Do tej pory wielokrotnie na antenie programu Dzień Dobry TVN, gdzie budzi widzów swoimi słodkimi przysmakami.
Zaczyna słodko weekend z słuchaczami Radia Kolor w swojej audycji – Niezłe ciacho!
W studio nauczy Was jak sprytnie i pysznie upiec piękne słodkości.
Bartek Boratyn

Cukiernik Freelancer

Praca za barem jest dla mnie wielką przygodą i zabawą. Bycie barmanem to nie setki zapamiętanych receptur. To jedna
wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach gości. Sam
musisz tego spróbować.

Aleksander Grabarek

Mistrz sztuki barmańskiej

Branżę cukierniczą zna od podszewki, warsztatu uczył się zarówno w Polsce, jak i w Kanadzie, w ciągu 40 lat pracy zawodowej spod jego ręki wyszło wielu wspaniałych adeptów cukiernictwa

Witold Mierzejewski

cukiernik, Cukiernia Słowicze

Kucharz z zawodu, podróżnik z zamiłowania, muzyk z pasji. Przygodę z gotowaniem zaczęła się w 2010 roku kiedy wyjechałem do Francji. Tam pokazali mi, że tworzenie dzieł w kuchni jest tak samo artystycznym podejściem do sztuki jak komponowanie muzyki. Aktualnie prowadzę szkolenia o charakterze gastronomicznym. Szukam, podróżuje smakiem po kulinarnym świecie przygód.

Kamil Majewski

Szef kuchni

Dzięki tradycjom rodzinnym z kuchnią japońską związany jest od zawsze. Obecnie jest jednym z wiodących sushi masterów w warszawskiej restauracji Tokyo Sushi.

Filip Pankiewicz

Sushi Master

Zawodowo związany z gastronomią, kuchnia zimna, bankiety i carving nie ma dla niego tajemnic. Ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa Gastronomii i Turystyki. Brał udział w Mistrzostwach Polski w Carvingu gdzie otrzymał najpierw wyróżnienie a rok później zajął IV miejsce. Pasjonat carvingu.

Sebastian Ługowski

Trener Carvingu

Czyli – „Gotuj ze strażakiem”, autor popularnego i oryginalnego kanału kulinarnego YouTube.

Grzegorz Gliński

Strażak z zawodu, kucharz z zamiłowania

Znana jako Pani Foremka. Półfinalistka pierwszej edycji programu BakeOff Ale Ciacho. Pasjonatka dobrego smaku, wysokiej jakości produktów, sezonowości w kuchni oraz łączenia tradycji z nowoczesnością.

Sylwia Grodzka – Haba

Mistrzyni Kuchni

Ukończyła akademię sztuk pięknych w Warszawie. Właścicielka DOST, gdzie wykonuje się  praliny całkowicie handmade. Praliny wykonywane w DOST powstają z pasją  z naturalnych składników. Są malowane własnoręcznie, dzięki czemu są niepowtarzalnie.

Katarzyna Malczewska

Pasjonatka podróży i dobrego jedzenia. W swoich przepisach lubi łączyć smaki kontrastujące ze sobą. Sens swojej pracy upatruje w poznawaniu nowych smaków oraz możliwości rozwoju. Uczestniczka Bosch Cooking Challenge oraz Kitchen Casting.

Anna Kurzepa

Manager/Mistrz Kuchni

W  jego kuchni rządzi minimalizm formy i maksimum smaku, gotuje z lokalnych, zdrowych produktów najlepszej jakości. Tworzy autorską kuchnię polską z elementami kuchni świata. Nie boi się trudnych smaków, ciągle szuka nowych wyzwań. Jego obecnym „konikiem” są kreatywne desery serwowane na talerzach.

Łukasz Wiewiór

Mistrz Kuchni

Chcesz wiedzieć więcej?

Napisz do Nas