Poznajcie Naszych Trenerów:


Pasja kulinarna i doświadczenie! Dla naszych trenerów kulinarnych gotowanie/pieczenie to sposób na życie z pasją. To niezwykli ludzie z ogromnym sercem do kulinarnych tematów. Posiadają smak, wyczucie oraz wiedzę, którą chcą się dzielić z innymi.

Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli.

Jakub Kuroń

Szef kuchni

Specjalista od azjatyckiego street foodu gotujący w ramach wielu niezależnych projektów (między innymi na Nocnym Markecie na Dworcu Głównym). Naukowiec zajmujący się jedzeniem. Wykładowca Food Studies SWPS

Marcin Wojtasik

Mistrz Kuchni

Jestem jak kulinarny Doktor Jekyll i Pan Hyde. Nie mam litości dla żadnego przepisu! Pochłaniam
je,gromadzę, modyfikuję, łamię, kręcę, nęcę i robię na przekór klasyce!

Michał Kurek

Mistrz Kuchni

Uczestniczka Masterchefa i studentka ostatniego roku dietetyki. Tradycyjne gotowanie wyciągnęła z domu, jednak uwielbia nowe połączenia. W swojej kuchni stawia na szybkie i zdrowe połączenia

Gaja Kuroń

Uczestniczka Masterchefa

Dzięki tradycjom rodzinnym z kuchnią japońską związany jest od zawsze. Obecnie jest jednym z wiodących sushi masterów w warszawskiej restauracji Tokyo Sushi.

Filip Pankiewicz

Sushi Master

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl i profilu na instagramie: justdeliciousx. Miłośniczka dobrego jedzenia, smoothies i  masła orzechowego. Pełna pomysłów, pasji i energii do życia. Stara się, aby każdy posiłek był  pyszny i z wartościowych produktów.

Justyna Połeć

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl

Praca za barem jest dla mnie wielką przygodą i zabawą. Bycie barmanem to nie setki zapamiętanych receptur. To jedna
wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach gości. Sam
musisz tego spróbować.

Aleksander Grabarek

Mistrz sztuki barmańskiej

W kuchni nie uznaje nudy. Zaraża pasją, energią do gotowania jak i dobrym humorem. Zaskakuje niecodziennymi połączeniami.

Paweł Koziorowski

Szef kuchni

Aktualnie  wiodący barista Klubokawiarni Leniviec, pasjonat kawy. Interesuje się również sportem, muzyką elektroniczną oraz polityką.

Roland Szczepaniak

Barista, manager kawiarni, szkoleniowiec, Klubokawiarnia Leniviec

Autorka bloga http://ammniam.pl  i książki: „kolorowa kuchnia roślinna”.W jej kuchni rządzą rośliny. Bazuję na produktach naturalnych i  nieprzetworzonych. Lubi kuchnie lekką, różnorodną i prostą, która jest ucztą dla podniebienia, a jednocześnie służy zdrowiu.

Magda Gembacka

autorka bloga: http://ammniam.pl

Branżę cukierniczą zna od podszewki, warsztatu uczył się zarówno w Polsce, jak i w Kanadzie, w ciągu 40 lat pracy zawodowej spod jego ręki wyszło wielu wspaniałych adeptów cukiernictwa

Witold Mierzejewski

cukiernik, Cukiernia Słowicze

Czyli – „Gotuj ze strażakiem”, autor popularnego i oryginalnego kanału kulinarnego YouTube.

Grzegorz Gliński

Strażak z zawodu, kucharz z zamiłowania

Zawodowo związany z gastronomią, kuchnia zimna, bankiety i carving nie ma dla niego tajemnic. Ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa Gastronomii i Turystyki. Brał udział w Mistrzostwach Polski w Carvingu gdzie otrzymał najpierw wyróżnienie a rok później zajął IV miejsce. Pasjonat carvingu.

Sebastian Ługowski

Trener Carvingu

Ukończyła akademię sztuk pięknych w Warszawie. Właścicielka DOST, gdzie wykonuje się  praliny całkowicie handmade. Praliny wykonywane w DOST powstają z pasją  z naturalnych składników. Są malowane własnoręcznie, dzięki czemu są niepowtarzalnie.

Katarzyna Malczewska

Pasjonatka podróży i dobrego jedzenia. W swoich przepisach lubi łączyć smaki kontrastujące ze sobą. Sens swojej pracy upatruje w poznawaniu nowych smaków oraz możliwości rozwoju. Uczestniczka Bosch Cooking Challenge oraz Kitchen Casting.

Anna Kurzepa

Manager/Mistrz Kuchni

Znana jako Pani Foremka. Półfinalistka pierwszej edycji programu BakeOff Ale Ciacho. Pasjonatka dobrego smaku, wysokiej jakości produktów, sezonowości w kuchni oraz łączenia tradycji z nowoczesnością.

Sylwia Grodzka – Haba

Mistrzyni Kuchni

Specjalizuje się w Kuchni Polskiej, Włoskiej i Hiszpańskiej. Od 8 lat szkoli podopiecznych, z którymi dzieli się swoim bogatym doświadczeniem kulinarnym.

Rafał Urbański

Szef Kuchni

Chcesz wiedzieć więcej?

Napisz do Nas