Poznajcie Naszych Trenerów:


Pasja kulinarna i doświadczenie! Dla naszych trenerów kulinarnych gotowanie/pieczenie to sposób na życie z pasją. To niezwykli ludzie z ogromnym sercem do kulinarnych tematów. Posiadają smak, wyczucie oraz wiedzę, którą chcą się dzielić z innymi.

Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli.

Jakub Kuroń

Szef kuchni

W kuchni nie uznaje nudy. Zaraża pasją, energią do gotowania jak i dobrym humorem. Zaskakuje niecodziennymi połączeniami.

Paweł Koziorowski

Szef kuchni

Jestem jak kulinarny Doktor Jekyll i Pan Hyde. Nie mam litości dla żadnego przepisu! Pochłaniam
je,gromadzę, modyfikuję, łamię, kręcę, nęcę i robię na przekór klasyce!

Michał Kurek

Mistrz Kuchni

Uczestniczka Masterchefa i studentka ostatniego roku dietetyki. Tradycyjne gotowanie wyciągnęła z domu, jednak uwielbia nowe połączenia. W swojej kuchni stawia na szybkie i zdrowe połączenia

Gaja Kuroń

Uczestniczka Masterchefa

Specjalizuje się w Kuchni Polskiej, Włoskiej i Hiszpańskiej. Od 8 lat szkoli podopiecznych, z którymi dzieli się swoim bogatym doświadczeniem kulinarnym.

Rafał Urbański

Szef Kuchni

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl i profilu na instagramie: justdeliciousx. Miłośniczka dobrego jedzenia, smoothies i  masła orzechowego. Pełna pomysłów, pasji i energii do życia. Stara się, aby każdy posiłek był  pyszny i z wartościowych produktów.

Justyna Połeć

Autorka bloga http://justdeliciousx.pl

Praca za barem jest dla mnie wielką przygodą i zabawą. Bycie barmanem to nie setki zapamiętanych receptur. To jedna
wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach gości. Sam
musisz tego spróbować.

Aleksander Grabarek

Mistrz sztuki barmańskiej

Autorka bloga http://ammniam.pl  i książki: „kolorowa kuchnia roślinna”.W jej kuchni rządzą rośliny. Bazuję na produktach naturalnych i  nieprzetworzonych. Lubi kuchnie lekką, różnorodną i prostą, która jest ucztą dla podniebienia, a jednocześnie służy zdrowiu.

Magda Gembacka

autorka bloga: http://ammniam.pl

Aktualnie  wiodący barista Klubokawiarni Leniviec, pasjonat kawy. Interesuje się również sportem, muzyką elektroniczną oraz polityką.

Roland Szczepaniak

Barista, manager kawiarni, szkoleniowiec, Klubokawiarnia Leniviec

Dzięki tradycjom rodzinnym z kuchnią japońską związany jest od zawsze. Obecnie jest jednym z wiodących sushi masterów w warszawskiej restauracji Projekt Sushi.

Filip Pankiewicz

Sushi Master

Branżę cukierniczą zna od podszewki, warsztatu uczył się zarówno w Polsce, jak i w Kanadzie, w ciągu 40 lat pracy zawodowej spod jego ręki wyszło wielu wspaniałych adeptów cukiernictwa

Witold Mierzejewski

cukiernik, Cukiernia Słowicze

Czyli – „Gotuj ze strażakiem”, autor popularnego i oryginalnego kanału kulinarnego YouTube.

Grzegorz Gliński

Strażak z zawodu, kucharz z zamiłowania

Zawodowo związany z gastronomią, kuchnia zimna, bankiety i carving nie ma dla niego tajemnic. Ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa Gastronomii i Turystyki. Brał udział w Mistrzostwach Polski w Carvingu gdzie otrzymał najpierw wyróżnienie a rok później zajął IV miejsce. Pasjonat carvingu.

Sebastian Ługowski

Trener Carvingu

Ukończyła akademię sztuk pięknych w Warszawie. Właścicielka DOST, gdzie wykonuje się  praliny całkowicie handmade. Praliny wykonywane w DOST powstają z pasją  z naturalnych składników. Są malowane własnoręcznie, dzięki czemu są niepowtarzalnie.

Katarzyna Malczewska

Pasjonatka podróży i dobrego jedzenia. W swoich przepisach lubi łączyć smaki kontrastujące ze sobą. Sens swojej pracy upatruje w poznawaniu nowych smaków oraz możliwości rozwoju. Uczestniczka Bosch Cooking Challenge oraz Kitchen Casting.

Anna Kurzepa

Manager/Mistrz Kuchni

Znana jako Pani Foremka. Półfinalistka pierwszej edycji programu BakeOff Ale Ciacho. Pasjonatka dobrego smaku, wysokiej jakości produktów, sezonowości w kuchni oraz łączenia tradycji z nowoczesnością.

Sylwia Grodzka – Haba

Mistrzyni Kuchni

Chcesz wiedzieć więcej?

Napisz do Nas