
Podczas warsztatów pod okiem mistrza śródziemnomorskich smaków, nauczycie się jak łączyć składniki tak, aby kulinarnie przenieść się wprost na Bałkany. Całość zakończy wspólna kolacja połączona z degustacją wina.
Warsztaty poprowadzi Szef Kuchni bałkańskiej restauracji Montenegro w Warszawie.
Organizacja zajęć
Zajęcia trwają ok. 5 h – rozpoczęcie 18 – zakończenie około 23.
Vouchery na szkolenie
Kurs w prezencie!!!!! Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?
Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby. Sprawdź zakładkę vouchery. http://gocook.pl/voucher-2/
Jak się zapisać
- W tabeli z zapisami wybierz interesujący termin i miasto i kliknij „Zapisz się”
- Po uzupełnieniu formularza klikamy na ikonkę „zapisz” na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były poprawne, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomów i zaświadczeń dla uczestników oraz niezbędna jest do dokumentacji szkoleniowej.
- Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja
- Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
- Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
- Wpłata zaliczki w wysokości min. 100 zł w wersji standard lub 250 zł dla wersji rozszerzonej (lub całości kwoty) na podany w umowie w ciągu 48 h od daty rejestracji. Indywidualny numer konta znajduje się na umowie zgłoszenie.
- Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
- Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
- W ciągu 2 dni roboczych od rejestracji koordynator szkolenia skontaktuje się z Państwem telefonicznie bądź mailowo i poinformuje o wszelkich szczegółach szkolenia.
Program kursu
Kuchnia Bałkańska
- Domowy Ajvar z chlebkiem , który zabiorą Państwo ze sobą do domu
- Cevap - podłużne kotleciki bałkańskie z sosem tzatziki
Grillowane kotleciki jagnięce marynowane w rozmarynie i oliwie z bałkańską sałatką
- Baklava -tradycyjne słodkie ciasto z Bałkan z farszem orzechowym
Najnowsze komentarze