Kiedy:
czerwiec 11, 2017@6:00 pm – 9:00 pm
2017-06-11T18:00:00+02:00
2017-06-11T21:00:00+02:00
Koszty:
259
Kontakt:
784 653 788

Awokado przez wielu uważane za superfood – ma mnóstwo wartości odżywczych i pozytywnie wpływa na nasze zdrowie. Awokado to dobre źródło witamin: z grupy B, E, K, A oraz składników mineralnych takich jak: magnez, potas, cynk, miedź i mangan.  Ponadto zawiera błonnik pokarmowy oraz antyoksydanty.  Niektórzy uważają, że ma mało wyrazisty smak, przez co unikają go w codziennym jadłospisie. Podczas warsztatów udowodnimy Wam, że z awokado można zrobić pyszne i ciekawe dania. Menu: Śniadaniowy budyń karmelowy z mlekiem kokosowym i malinami, chrupiące frytki z awokado i paprykowym dipem, spaghetti z kremowym sosem awokado z mozzarellą, czekoladowe cupcakes z frostingiem