Kiedy:
marzec 15, 2017@10:00 am – marzec 17, 2017@4:00 pm
2017-03-15T10:00:00+01:00
2017-03-17T16:00:00+01:00
Koszty:
999
Kontakt:
784 653 788

Zapraszamy Państwa do udziału w podróży po francuskich smakach. Kuchnia francuska łączy w sobie finezję, elegancję i prostotę. Kusi doskonale przyrządzonymi owocami morza, rozgrzewającymi gulaszami i chrupiącymi croissantami maczanymi w kawie. Zniewala smakiem creme brulee z warstwą skarmelizowanego cukru, nęci zapachem jedynej w swoim rodzaju prowansalskiej czekolady. Można się rozmarzyć.  Poznają Państwo walory kuchni houte cousine, wyrafinowanej, specjalizującej się w drogich daniach, przygotowywanych z najwyższej jakości produktów, oraz kuchni nouvelle cousine, która opiera się na lekkich, zdrowych i mało czasochłonnych daniach. Pod okiem Mistrzów Gotowania zgłębią Państwo tajniki francuskich dań, których przygotowanie, jak się okaże nie musi być wcale skomplikowane.