Kiedy:
marzec 19, 2017@10:00 am – 2:00 pm
2017-03-19T10:00:00+01:00
2017-03-19T14:00:00+01:00
Koszty:
299
Kontakt:
784 653 788

Karmel… złocisty syrop, kuszący swym smakiem i wyglądem. Prawdziwa tajemnica cukiernictwa, z której można wyczarować pyszne ciasta, zachwycające kremy i masy oraz magiczne dekoracje.Wiedząc, jak w dalszym ciągu dużą tajemnicą cieszy się karmel, chcielibyśmy zaprosić wszystkich Państwa do uczestnictwa w naszych warsztatach. W ciągu kilku godzin prześledzimy cały proces powstawania karmelu: od ziarenek cukru do złocistej masy; od złocistej masy ku pięknym i efektownym dekoracjom. Wspólnymi siłami będziemy piekli karmelowe ciasta, mieszali kremy oraz tworzyli elementy dekoracyjne o zróżnicowanym stopniu trudności. Podczas naszej słodkiej pracy, nie zabraknie także krótkiego wykładu o tym, jak stworzyć karmel idealny, jak przygotować masy smakowe