POLSKA BIESIADA

Pyszne bo Polskie. Mało kto nie zgodzi się z tym stwierdzeniem. Kuchnia Polska choć tłusta, kaloryczna i
niekoniecznie prosta zyskała swoich fanów na całym świecie.

PROPOZYCJA MENU

 

PRZYSTAWKA:
CAMEMBERT PODANY NA CHRUPIĄCEJ CHAŁCE Z WĘDZONYM SOSEM ŻURAWINOWYM

DANIE GŁÓWNE:
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI Z POPCORNEM Z GRYKI I PALONYM MASŁEM

DESER:
SZARLOTKA Z PRAŻONYCH JABŁEK CHAMPION Z SOSEM WANILIOWY

Zachęcamy również do zapoznania się z ofertą warsztatów barmańskich, które możemy zorganizować dla Państwa w połączeniu z eventem kulinarnym.  Poniżej przykładowa karta drinków spośród której, wybrane przez państwa drinki wspólnie przygotujemy podczas trwania warsztatów.

Cuba Libre

Honey Hot Toddy

Margarita

Old Fashion

Tom Collins

Whisky sour

300 m2

PRZESTRZENI DO DYSPOZYCJI
*

3

POZIOMY

100 m2

STUDIO KULINARNE

500 m2

OGRODU

Chcesz wiedzieć więcej?