MEKSYKAŃSKA FIESTA

Tradycję kuchni meksykańskiej kojarzymy z popularną tortillą na bazie kukurydzy, mięsnym buritto, chili con carne, guacamole, popularnymi nachos z przeróżnymi salsami oraz enchiladas i tacos które również powstają na bazie tortilli w przeróżnych formach. Kuchnia ta jest ciekawa i bardzo bogata w smaki, dzięki zastosowaniu licznych przypraw. Kukurydza stanowi tu podstawę wielu dań...

PROPOZYCJA MENU

 

PRZYSTAWKA:
EMPAMADASY QUESO Z SEREM I OLIWKAMI Z PICO DE GALLO

DANIE GŁÓWNE:

BERENJENA VEGE LUB Z MIĘSEM WOŁOWYM

DESER:

PAN DE ELOTTE Z PRAŻONEJ KUKURYDZY I SOSEM NA BAZIE TEQUILA

Zachęcamy również do zapoznania się z ofertą warsztatów barmańskich, które możemy zorganizować dla Państwa w połączeniu z eventem kulinarnym.  Poniżej przykładowa karta drinków spośród której, wybrane przez państwa drinki wspólnie przygotujemy podczas trwania warsztatów.

Cuba Libre

Honey Hot Toddy

Margarita

Old Fashion

Tom Collins

Whisky sour

300 m2

PRZESTRZENI DO DYSPOZYCJI
*

3

POZIOMY

100 m2

STUDIO KULINARNE

500 m2

OGRODU

Chcesz wiedzieć więcej?