SPOTKANIE Z TAJLANDIĄ

Aromat i egzotyka tajskich potraw zadziała na nasze zmysły. Tajskie specjały to uczta dla podniebienia.
Kuchnia wyrazista i nieoczywista.

PROPOZYCJA MENU

 

PRZYSTAWKA:
SAŁATKA Z MANGO Z PRAŻONYMI ORZECHAMI CHILI I TAJSKĄ BAZYLIĄ

DANIE GŁÓWNE:
PAD THAI Z TOFU / KURCZAKIEM, KIEŁKAMI FASOLI MUNG LIMONKĄ I ŚWIEŻYM IMBIREM

DESER:
MANGO STICKY RICE Z KARMELEM DAKTYLOWYM I NASIONAMI CHIA

Zachęcamy również do zapoznania się z ofertą warsztatów barmańskich, które możemy zorganizować dla Państwa w połączeniu z eventem kulinarnym.  Poniżej przykładowa karta drinków spośród której, wybrane przez państwa drinki wspólnie przygotujemy podczas trwania warsztatów.

Cuba Libre

Honey Hot Toddy

Margarita

Old Fashion

Tom Collins

Whisky sour

300 m2

PRZESTRZENI DO DYSPOZYCJI
*

3

POZIOMY

100 m2

STUDIO KULINARNE

500 m2

OGRODU

Chcesz wiedzieć więcej?