Witajcie w
Let's Go Cook!
Nasz wyjątkowy concept powstał w 2016 roku, choć w naszych głowach i sercach sam pomysł stworzenia jedynego w swoim rodzaju uniwersum kulinarnego narodził się dużo wcześniej. Chcąc dysponować zarówno oryginalną przestrzenią eventową jak i rozbudowanym, profesjonalnym zapleczem kulinarnym, znaleźliśmy się pod adresem Jutrzenki 76 w Warszawie. Do idealnie dostosowanego do naszych potrzeb budynku dobudowaliśmy szklarnię i rozpoczęliśmy nową przygodę – przygodę życia, której mottem od zawsze było Let’s Go Cook!
Codziennie tworzymy wyjątkowe potrawy i przekazujemy wiedzę oraz doświadczenie wszystkim adeptom Akademii Kulinarnej Let’s Go Cook X Beko. Nasz zespół to kucharze, menagerowie, planerzy i dekoratorzy z wieloletnim doświadczeniem i oryginalnymi pomysłami. Kompleksowo zadbamy o każdy element waszego wydarzenia, od przygotowań wystroju i dekoracji, przez odpowiedni dobór i polecenie sprawdzonych podwykonawców (DJ, Fotograf, Video itp.), aż po dodanie ostatniej wisienki na torcie.
Szukacie miejsca na organizację wyjątkowego wydarzenia? A może chcielibyście zanurzyć się w świat tajników smaku, poznając sprawdzone, oryginalne receptury, ucząc się od najlepszych szefów kuchni? Wyrusz z nami w kulinarną podróż po wszystkich zakątkach świata, poznając i smakując autentycznych potraw i kuchni regionalnych. Let’s Go Cook!





























Akademia kulinarna
Warsztaty i kursy
Akademia Kulinarna Let’s GoCook o powierzchni 300 m2 w Warszawie to nowoczesna przestrzeń kulinarna w której odbywają się kursy gastronomiczne, warsztaty oraz pokazy kulinarne. Dodatkowo przestrzeń Szklarni 200 m2 w połączeniu z akademią to nowoczesny koncept stworzony z myślą o organizacji przyjęć okolicznościowych, wesel, wydarzeń integracyjnych dla firm oraz imprez tematycznych. W naszym studiu kulinarnym znajdują się 3 sale kucharskie, 3 sale eventowe oraz przestrzeń szkoleniowa. Uważamy również, że każda dobra impreza zaczyna się w kuchni. Zajmujemy się kompleksową organizacją wydarzeń z wewnętrznym cateringiem. W swojej ofercie również posiadamy kuchnię oraz przestrzeń w opcji na wynajem.
Organizujemy różnego rodzaju kursy gotowania. W spotkaniu, podczas którego poznasz tajniki gotowania może wziąć udział nawet kilkadziesiąt osób jednocześnie. Warsztaty kulinarne to świetny sposób na integrację i miłe spędzenie czasu. Organizujemy warsztaty dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Mogą stać się one elementem większego eventu – wesela, wieczoru panieńskiego czy firmowego spotkania integracyjnego. Akademia Kulinarna Lets’ GoCook świadczy też usługi szkoleniowe dla osób, które chcą swoją przyszłość zawodową związać z gastronomią. Realizujemy nie tylko kursy gotowania, warsztaty kulinarne, kształcimy kucharzy, kelnerów, barmanów oraz cukierników. Z nami zdobędziesz kwalifikacje zawodowe do pracy w restauracjach, hotelach, cukierniach i innym miejscach związanych z gastronomią.
wyjątkowe
Sale na wesele
Wyjątkowy dzień, na który czekacie wymaga szczególnej oprawy. Naszą misją jest sprawić, żebyście ze spokojem oddali się świętowaniu, kiedy my zajmiemy się kompleksową organizacją, dbając o każdy element wydarzenia. Oferujemy opiekę certyfikowanej Wedding planer / Deco / Event menager na każdym etapie Waszych przygotowań. Nasza przestrzeń oferuje niezliczony wachlarz możliwości, jak choćby organizacja Ślubu na świeżym powietrzu.
Organizacja wesel to jeden z podstawowych elementów naszej działalności. Kompleksowo przygotowujemy każde przyjęcie. Dysponujemy szklarnią 200 m2 – nowoczesną, przeszkloną powierzchnią, w której może bawić się nawet kilkuset gości oraz mniejszymi salami w stylu boho i loft. Zapewniamy dowolne ustawienie stołów, catering w formie serwowanej lub bufetowej, nagłośnienie, możliwość wstawienia własnego alkoholu bez dodatkowych opłat.
Nasz Szef Kuchni zadba o wyjątkowe doświadczenia kulinarne zapewniając najwyższy poziom serwowanych dań. Menu ustalamy indywidualnie, tak aby dopasować je do Waszych indywidualnych preferencji. Kuchnia Polska? Comfort food? Kuchnie świata? A może fine dining z elementami fusion? W Let’s Go Cook zabierzemy Gości w niezapomnianą podróż kulinarną w Waszym wymarzonym stylu.
kompleksowo organizujemy
Wszelkiego rodzaju wydarzenia
Let’s Go Cook to również wyjątkowa przestrzeń eventowa, zlokalizowana na warszawskich Włochach. To 500m2 powierzchni wewnętrznej dostosowanej do wszelkich potrzeb organizacyjnych z wraz z odpowiednim zapleczem gastronomicznym. Przez ostatnie 6 lat zorganizowaliśmy już ponad 1500 udanych i wysoko ocenianych przez uczestników wydarzeń.
Nasze sale świetnie sprawdzą się jako przestrzeń do organizacji różnego rodzaju przyjęć, uroczystości, eventów. Zajmujemy się kompleksową organizacją przyjęć, ale możemy także wynająć wybraną przestrzeń do samodzielnej organizacji. Istnieje możliwość skorzystania z naszego cateringu lub wstawienia własnego. U nas znajdziesz salę na wesele, zorganizujesz chrzciny, urodziny, wieczór panieński lub kawalerski i każde inne spotkanie. Corocznie organizujemy imprezę Sylwestrową, w której wykorzystujemy największe atuty Akademii. Zapewniamy świetną zabawę przy dobrej muzyce i pysznym jedzeniu oraz możliwość wzięcia udziału w warsztatach i pokazach kulinarnych.
eventy i spotkania
Dla firm
Nasza przestrzeń do realizacji teambuildingu przygotowana jest tak, że możemy jednocześnie gościć nawet ponad 100 osób. Posiadamy trzy pracownie kulinarne, trzy przestrzenie eventowe oraz salę szkoleniową. Udostępniamy przestrzeń na warsztaty kulinarne, spotkania biznesowe oraz prywatne wydarzenia rodzinne. Ogród wokół domu stanowi wyjątkowe otoczenie dla wydarzeń plenerowych. Organizujemy wydarzenia dla dzieci, młodzieży, dorosłych i seniorów. Udostępniamy studio kulinarne, przestrzeń eventową oraz wspieramy w przygotowaniu wydarzenia. Jeśli chcecie integrować się w większej grupie, podzielimy Was na mniejsze zespoły, a każdy z nich będzie miał wyznaczoną przestrzeń, w której wyczaruje niesamowite dania. Każdej grupie będzie przewodził doświadczony szef kuchni.
Nasze eventy dla firm oparte są na wybranych kuchniach świata. Możecie poznać tradycję kuchni meksykańskiej z popularną tortillą na bazie kukurydzy, mięsnym buritto, chili con carne, guacamole, popularnymi nachos z przeróżnymi salsami oraz enchiladas i tacos. Jeśli lubicie kuchnię azjatycką zapraszamy do przygotowania specjałów kuchni tajskiej. Dla tych, którzy przepadają za kuchnią śródziemnomorską przygotowaliśmy mentu prosto z Włoch, a tym, którzy chcą pozostać w rodzimym klimacie proponujemy przygotowanie dań kuchni polskiej. Spotkanie zaczniemy od krótkiej historii wybranej kuchni, następnie skompletujemy produkty potrzebne do przygotowania dania, aby wspólnie wyczarować niesamowite potrawy. Event zakończymy degustacją w formie kolacji, pozostawiając Was we własnym gronie, abyście mogli swobodnie korzystać z naszej przestrzeni. Zachęcamy również do udziału w warsztatach barmańskich, które możemy zorganizować dla Państwa w połączeniu z eventem kulinarnym.
POZNAJ
NASZ ZESPÓŁ

Arkadiusz Płoński
SZEF KUCHNI
Executive Chef naszego studia kulinarnego. 20 letnie doświadczenie zdobywał w restauracjach nagrodzonych gwizdkami Michelin w Polsce oraz za granicą. Artysta Smaku, który potrafi wyczarować najlepsze dania w mieście.

Karol chmielewski
SZEF KUCHNI
Gotowanie to jego pasja. Ukończył studia gastronomiczne na UWM. Swoje 10 letnie doświadczenie zdobywał w najlepszych polskich restauracjach typu comfort food i fine dining. Miłośnik Slow Food’u i wyznawca sezonowości produktów.

Wojciech Kapusta
SZEF KUCHNI

BARTŁOMIEJ ZIELIŃSKI
SZEF KUCHNI
Trener kulinarny z wieloletnim, międzynarodowym doświadczeniem. Eksperymentuje, szukając nowych doznań, łącząc wyjątkowe smaki z całego świata. Tworzy autorskie dania w oparciu o łączenie nieoczywistych smaków.

JAKUB FIEMA
SZEF KUCHNI
Od ponad 8 lat związany z gastronomią. Posiada wysokie zdolności komunikacyjne, które wykorzystywał prowadząc warsztaty kulinarne. Sukcesywnie przemyca autentyczne azjatyckie smaki na rodzime podwórko.

KAMIL PIETROWICZ
SZEF KUCHNI
Przygodę zaczynał 20 lat temu w Londynie w słynnych restauracjach z gwiazdkami Michelin. W Polsce uczył się pod okiem m.in. Michael Morana, Wojciech Modesta Amaro, Dariusza Barańskiego czy Jacka Grochowina. Od 10 lat uczy gotowania.

PIOTR BĄK
SZEF KUCHNI
Ponad 15 lat doświadczenia kulinarnego. Na co dzień prowadzi warsztaty kulinarne, głównie dla dzieci, ucząc je gotowania. Jego misją jest promowanie zdrowego stylu życia oraz odkrywanie nowych smaków.

Aleksandra Jarosz
Event, Decor, Wedding Planner

Diana Wiatrzyk
Manger Let's GoCook & Szklarni

Maciej Siąkowski
SZEF KUCHNI
Jako sous chef Senses zdobył gwiazdkę Michelin oraz 3 czapki Gault & Millau już jako szef kuchni warszawskiego Ole. Posiada nietuzinkowy styl i niespotykaną wiedzę, którą z łatwością dzieli się z uczestnikami warsztatów.

Adrian Stojewski
SZEF KUCHNI
Od ponad 10 lat robi wszystko, aby nasi rodacy, tak jak on sam, oszaleli na punkcie kuchni hiszpańskiej. Podczas warsztatów kulinarnych odkryje przed Wami wszystkie tajemnice i regionalnych smaków Hiszpanii!

Bartek Boratyn
CUKIERNIK
Właściciel pracowni tortów artystycznych oraz słodkości sezonowych w Warszawie. Uczestnik programu MasterChef. Prowadzi autorskie warsztaty cukiernicze oraz można go spotkać w kuchni Dzień Dobry TVN.

Kuba Korczak
SZEF KUCHNI
Charyzmatyczna osobowość telewizyjna oraz szef kuchni z pasją i wieloletnim doświadczeniem. Wyznawca kuchni w kierunku zero waste, potrafi wyczarować przepyszne dania z produktów sezonowych.

Jakub Kuroń
SZEF KUCHNI
Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że jego kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli przyszłe pokolenia kucharzy.

Aleksander Grabarek
Mistrz sztuki barmańskiej
Praca za barem jest dla niego wielką przygodą i rozrywką. To jedna wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach wszystkich gości.

Tomasz Ikwanty
Sommelier i Koneser wina
Ponad 20 lat doświadczenia na warszawskim rynku gastronomicznym. Prowadzi oryginalne warsztaty winiarskie m.in. z łączenia i dobierania wina pod różnego rodzaju potrawy.







