Poznajcie Zespół Let's GoCook oraz Szklarni 200m2
Pasja kulinarna i doświadczenie! Dla naszych kucharzy gotowanie to sposób na życie z pasją. To niezwykli ludzie z ogromnym sercem do kulinarnych tematów. Posiadają smak, wyczucie oraz wiedzę, którą chcą się dzielić z innymi.
Tomasz Królikowski
Szef Kuchni | Doradca Kulinarny
Dobrze znany szef kuchni i doradca kulinarny, organizuję i koordynuje projekty kulinarne dla profesjonalistów i osób trochę gotujących. Organizował szkoły gotowania dla młodzieży w Londynie.
Jakub Kuroń
Szef kuchni
Zawodowo jest Szefem Kuchni w Biesiady z Kuroniem Catering oraz Fundacji Kuroniówka. Mówi, że kuchnia to jego napęd – eksperymentuje, gotuje i szkoli.
Arkadiusz Płoński
Szef kuchni
Szef kuchni z 15 letnim doświadczeniem. Pracował w najlepszych restauracjach w Polsce i za granicą. Artysta kulinarny, wyczarowywuje najlepsze dania w mieście.
Marcin Wojtasik
Szf kuchni | Właściciel Yatta Ramen
Specjalista od azjatyckiego street foodu gotujący w ramach wielu niezależnych projektów. Naukowiec zajmujący się jedzeniem. Wykładowca Food Studies SWPS.
Kamil Pietrowicz
Szef kuchni w Ambasadzie Australii
Prowadzi kursy kucharskie dla dorosłych, warsztaty grupowe jak również indywidualne lekcje gotowania.
Kuba Korczak
Szef kuchni
Osobowość telewizyjna oraz szef kuchni z pasją. Wyznawca kuchni w kierunku zero waste, potrafi wyczarować przepyszne dania z produktów sezonowych.
Dawid Budzich
Szef kuchni
Półfinalista III sezonu programu „Master Chef”. Z wykształcenia FOODdesigner, z zamiłowania kucharz. Swoje doswiadczenie zdobywał w restauracjach uhonorowanych gwiazdkami Michelin.
Darek Smolarczyk
Szef kuchni
Kucharz i pasjonat dobrego jedzenia. Lubi kuchnię prostą i przygotowywaną od serca. Jego filozofia gotowania opiera się na dobrym produkcie i prostocie jego przygotowania – wie, że taka kombinacja nigdy nie zawiedzie.
Bartek Boratyn
Cukiernik
Właściciel pracowni tortów artystycznych oraz słodkości sezonowych w Warszawie. Kiedyś uczestnik programu MasterChef. Prowadzi autorskie warsztaty cukiernicze oraz można go spotkać w kuchni Dzień Dobry TVN.
Martyna Chomacka
Finalistka MasterChef
Czy to była Sycylia, czy Indonezja, czy łowienie ryb na fiordach norweskich, zawsze towarzyszyła temu ogromna radość i zaspokajanie kulinarnej ciekawości. Ciągle chce więcej, a kiedy jest jej smutno albo czuje pustkę, to właśnie kuchnia oraz gotowanie dają jej ukojenie.
Aleksander Grabarek
Mistrz sztuki barmańskiej
Praca za barem jest dla mnie wielką przygodą i zabawą. Bycie barmanem to nie setki zapamiętanych receptur. To jedna wielka zabawa w łączeniu przeróżnych smaków i aromatów, które na końcu sprawiają uśmiech na twarzach gości.
Agata Gwiazdowska
Szefowa kuchni
Paweł Michałowski
Szef kuchni
Gotowaniem i miłością do jedzenia zaraził go ojciec, który w latach osiemdziesiątych pracował jako kucharz w Londynie, już wtedy wiedział, że szkoła gastronomiczna to jedyny właściwy kierunek.
Sebastian Maliszewski
Szef kuchni
Pasjonat smacznego jedzenia, na co dzień pracujący w warszawskiej restauracji Flaming & Co. Uwielbia kuchnię włoską, francuską, w swoich daniach stawia na smak oraz jakość produktu.
Maciej Siąkowski
Szef kuchni
Jako sous chef Senses zdobył gwiazdkę Michelin oraz 3 czapki Gault & Millau już jako szef kuchni warszawskiego Ole. Posiada nietuzinkowy styl i niespotykaną wiedzę, którą z łatwością dzieli się z uczestnikami warsztatów.
Michał Gerwatowski
Szef kuchni
Kucharz z ponad 10 letnim doświadczeniem w gastronomi. Zamiłowany w kuchni polskiej z nowoczesnym szlifem. Pasjonat nowoczesnego podejścia do gotowania i cukiernictwa.
Adrian Stojewski
Szef kuchni
Od ponad 10 lat stara się aby Polacy, tak jak on, oszaleli na punkcie hiszpańskiej kuchni! Podczas warsztatów odkryje przed Wami wszystkie tajemnice regionalnych smaków Hiszpanii!
Gaja Kuroń
Dietetyczka
Uczestniczka Masterchefa oraz dietetyczka. Tradycyjne gotowanie wyciągnęła z domu, jednak uwielbia nowe połączenia. W swojej kuchni stawia na szybkie i zdrowe połączenia produktów.
Witold Mierzejewski
Cukiernik
Branżę cukierniczą zna od podszewki, warsztatu uczył się zarówno w Polsce, jak i w Kanadzie, w ciągu 40 lat pracy zawodowej spod jego ręki wyszło wielu wspaniałych adeptów cukiernictwa.
Sebastian Ługowski
Mistrz Carvingu
Ukończył Wyższą Szkołę Hotelarstwa Gastronomii i Turystyki. Brał udział w Mistrzostwach Polski w Carvingu gdzie otrzymał najpierw wyróżnienie a rok później zajął IV miejsce.
Filip Pankiewicz
Sushi Master
Dzięki tradycjom rodzinnym z kuchnią japońską związany jest od zawsze. Obecnie jest jednym z wiodących sushi masterów pracujący w warszawskiej restauracji Tokyo Sushi.
Bartek Machnik
Sommelier
Człowiek , którego zdobywana latami wiedza i umiejętności dojrzały niczym najlepsze szczepy francuskich winorośli. Dziś jako sommelier dba o najbardziej wymagające i wyrafinowane podniebienia.
Alicja Szepietowska
Autorka bloga Alicja w krainie warzyw / trenerka kulinarna
Prowadzi warsztaty z kuchni wegańskiej, podczas których uczy jak przy użyciu tylko i wyłącznie produktów roślinnych stworzyć proste, smaczne i pełnowartościowe posiłki.
Patrycja Wajer
Sommelier
Sommelier z certyfikatem Wine Spirits Education Trust. Od lat prowadzi degustacje łącząc zabawę z praktyczną wiedzą i różnego rodzaju ciekawostkami.
Łukasz Skóra
Sushi master
Pasjonat i miłośnik kuchni japońskiej od 15 lat. Zdobywca tytułu mistrza Polski w sushi i jeden z nielicznych posiadający certyfikaty AJSA dla profesjonalnych szefów sushi.
Anna Kurzepa
Manager Let’s GoCook & Szklarni
Pasjonatka podróży i dobrego jedzenia. W swojej kuchni lubi łączyć smaki kontrastujące ze sobą. Praca w branży gastronomicznej jest jej pasją.
Aleksandra Jarosz
Wedding Planner
Certyfikowana konsultantka ślubna, zaangażowana i profesjonalna. Tworzy przyjęcia, które pozostają w pamięci. Praca z ludźmi to pasja, a prywatnie miłośniczka zwierząt.
Maciej Soćko
Szef kuchni
Korzenie kulinarne ma z kraju Kwitnącej Wiśni, doświadczenie zdobywał w Polsce oraz za granicą.