Traditional spanish food paella

Zapraszamy wszystkich na latynoską ucztę! Zabierz znajomych i spotkajmy się przy wspólnym stole.

Przystawka: TAPAS
Danie główne: PAELLA Z OWOCMI MORZA I SZAFRANEM
Deser: TRADYCYJNY FLAN

Hiszpania słynie z doskonałych owoców morza, dlatego właśnie one będą tym razem motywem przewodnim naszej kulinarnej wyprawy. Nauczymy Was, gdzie kupić je najświeższe oraz gdzie w Warszawie znajdziecie oryginalne hiszpańskie produkty. Nie zapomnimy oczywiście o pysznym rozgrzewającym deserze. Sprawdź, ile radości może dawać poznawanie kuchni innych kultur!
Organizacja zajęć

Zajęcia trwają około 4 h.

Start: 17.00

Koniec 21.00

Vouchery na szkolenie

Warsztaty w prezencie. Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?

Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby.

Jak się zapisać
  1. W tabeli z zapisami wybierz interesujący termin i miasto i kliknij „Zapisz się”
  2. Po uzupełnieniu  formularza klikamy na ikonkę „zapisz” na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były poprawne, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomów i zaświadczeń dla uczestników oraz niezbędna jest do dokumentacji szkoleniowej.
  3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja
  4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas e-mailem.
  5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
  6. Wpłaty należy dokonać na numer konta podany w umowie w ciągu 48 h od daty rejestracji. Numer konta znajduje się na umowie zgłoszenie.
  7. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.

Program kursu

Kuchnia hiszpańska

Menu:

Przystawka: TAPAS
Danie główne: PAELLA Z OWOCMI MORZA I SZAFRANEM
Deser: TRADYCYJNY FLAN

Kieliszek wina/kawa/herbata/woda

Zapisy z GoCook.pl

Zapisz się