Kiedy:
marzec 9, 2017@5:00 pm – 9:00 pm
2017-03-09T17:00:00+01:00
2017-03-09T21:00:00+01:00
Koszty:
299
Kontakt:
784 653 788

Słodycz mleczka kokosowego, wyrazistość trawy cytrynowej czy też ostra woń papryczek chilli to tylko niektóre smaki, które wyróżniają kuchnię tajską na gastronomicznej mapie świata. Choć przez wieki kształtowana była przez wyraźne wpływy kuchni chińskiej z północy oraz kuchni indyjskiej z zachodu, dziś przeżywa swój największy rozkwit czerpiąc z azjatyckich tradycji, to co najlepsze. Mając świadomość, jak cudownymi i tajemniczymi produktami dysponuje kuchnia tajska, Let’s GoCook.pl chciałby zaprosić wszystkich Państwa na kolejne warsztaty poświęcone kuchniom orientu. Dziś w całości skupiające się na Tajlandii.