KURSY KUCHARSKIE

Kursy kucharskie, cukiernicze, kelnerskie, barmańskie i baristyczne w Akademii kulinarnej Let’s GoCook

Kurs kucharski przygotowuje pracownika do pracy w restauracjach, hotelach i różnego rodzaju lokalach gastronomicznych. Hotele, restauracje i punkty gastronomiczne nie tylko w Polsce, ale w całej Unii Europejskiej, stale poszukują wykwalifikowanego personelu. Kończąc kurs kucharski możesz pracować jako pomoc kuchenna lub kucharz, a nawet zostać szefem kuchni. Kwalifikacje do wykonywania zawodu możesz otrzymać już po 14 dniach nauki! Oferujemy kursy kucharskie I i II, kursy cukiernicze I i II stopnia, barmańskie, kelnerskie i wiele innych. Zapraszamy na specjalistyczne kursy organizowane przez naszego partnera GoWork.eu w naszej Akademii kulinarnej Let’s GoCook!!!

Sprawdź naszą ofertę kursów kucharskich

Kurs cukierniczy I i II stopnia

Kurs cukierniczy I i II stopnia

Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h dydaktycznych Kurs cukierniczy I i II stopnia to szkolenie skierowane do miłośników słodkich smaków, którzy chcą poznać nowoczesne receptury oraz tworzyć oryginalne wypieki i słodkości. Wspólnymi siłami będziemy...

czytaj dalej
Kurs Kucharski I i II stopnia

Kurs Kucharski I i II stopnia

Kurs kucharski I i II stopnia W Let's GoCook wiemy doskonale, że jedzenie jest jak miłość: smakuje, tylko wtedy  kiedy się nim dzielimy. Dlatego też, do uczestnictwa w  kursie kucharskim I i II stopnia zapraszamy wszystkich miłośników gotowania,...

czytaj dalej
Kurs kelnerski I i II stopnia

Kurs kelnerski I i II stopnia

Kurs kelnerski I i II stopnia 70h Kurs kelnerski I i II stopnia skierowany jest do wszystkich osób zainteresowanych pracą w branży gastronomicznej. W tym zawodzie liczą się konkretne umiejętności oraz profesjonalna postawa: wygląd, sposób bycia,...

czytaj dalej
Kurs Profesjonalnego Baristy

Kurs Profesjonalnego Baristy

Kurs Profesjonalnego Baristy - zaawansowany 30 h Kurs Profesjonalnego Baristy w stopniu zaawansowanym skierowany jest do osób, które chcą poszerzać swoją wiedzę i umiejętności w tej tematyce. Dlatego jeśli jesteś osobą, która marzy o awansie...

czytaj dalej
Kurs Barman-Blender I i II stopnia

Kurs Barman-Blender I i II stopnia

Kurs Barman-Blender I i II stopnia 50h Kurs Barman-blender to szkolenie skierowane do wszystkich osób pragnących poznać profesjonalną sztukę tworzenia i prezentowania koktajli. Jeżeli marzysz o podjęciu pracy za barem, jesteś osobą nastawioną na...

czytaj dalej

Kursy kucharskie

Kursy kucharskie są przeznaczone dla wszystkich, którym zależy na zdobyciu solidnej wiedzy teoretycznej, popartej praktycznymi umiejętnościami. Podczas kursu I i II stopnia poznasz technik krojenia, przygotowywania, dekorowania oraz serwowania dań. Nauczysz się czym jest HACCP, jak wyliczać koszty oraz zidentyfikować pojawiające się w kuchni zagrożenia.

Kursy cukiernicze

Kursy cukiernicze przeznaczone dla wszystkich, którzy chcą poznać nowoczesne receptury oraz tworzyć oryginalne wypieki i słodkości oraz poznać narzędzia stosowane w pracy cukiernika. Po ukończeniu kursu cukierniczego I i II stopnia możesz pracować jako cukiernik lub asystent cukiernika. Kurs cukierniczy III stopnia pozwala zdobyć kompetencje, jakie posiadać powinien kierownik cukierni.

Kursy kelnerskie

Kurs kelnerski przygotowuje do pracy w zawodzie kelnera. Podczas szkolenia uczestnicy zyskują wiedzę i praktyczne umiejętności w oparciu o savoir vivre i zasady bezpieczeństwa panujące w lokalach gastronomicznych. Kurs pozwala uzyskać kwalifikacje niezbędne do tego, by obsługiwać gości na wysokim poziomie.

Kurs barmański

Kurs barmański – Barman-blender to szkolenie skierowane do wszystkich osób pragnących poznać profesjonalną sztukę tworzenia i prezentowania koktajli. Aż 90% zajęć w ramach szkolenia stanowią zajęcia praktyczne, dające umiejętności tworzenia wymyślnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Kurs daje podstawę do rozpoczęcia pracy w zawodzie barmana.

Kurs baristyczny

Kurs baristyczny – kurs Profesjonalnego Baristy – stopień zaawansowany, daje możliwości podjęcia pracy m.in. w kawiarniach, restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Kierowany jest do osób, które chcą poszerzać swoją wiedzę i umiejętności, podnieść kwalifikacje lub zyskać awans zawodowy.