POLSKA BIESIADA
Pyszne bo Polskie. Mało kto nie zgodzi się z tym stwierdzeniem. Kuchnia Polska choć tłusta, kaloryczna i
niekoniecznie prosta zyskała swoich fanów na całym świecie.
PROPOZYCJA MENU
PRZYSTAWKA:
CAMEMBERT PODANY NA CHRUPIĄCEJ CHAŁCE Z WĘDZONYM SOSEM ŻURAWINOWYM
DANIE GŁÓWNE:
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI Z POPCORNEM Z GRYKI I PALONYM MASŁEM
DESER:
SZARLOTKA Z PRAŻONYCH JABŁEK CHAMPION Z SOSEM WANILIOWY
Zachęcamy również do zapoznania się z ofertą warsztatów barmańskich, które możemy zorganizować dla Państwa w połączeniu z eventem kulinarnym. Poniżej przykładowa karta drinków spośród której, wybrane przez państwa drinki wspólnie przygotujemy podczas trwania warsztatów.
Cuba Libre
Honey Hot Toddy
Margarita
Old Fashion
Tom Collins
Whisky sour
300 m2
PRZESTRZENI DO DYSPOZYCJI
3
POZIOMY
100 m2
STUDIO KULINARNE
500 m2
OGRODU