Szkolenie Qchnia Gluten Free

Qchnia Gluten Free to szklenie łączące w swojej tematyce dwa światy: praktyczne umiejętności kucharskie oraz profesjonalną wiedzę dietetyczną. Dzięki uczestnictwu w naszych zajęciach, zmienisz swoje podejście do komponowania posiłków oraz nauczysz się stosować zamienniki, tak by cieszyć się smacznymi i zdrowymi potrawami. A do tego wszystkiego, przygotowywane dania będą nie tylko wspaniale smakować, ale także budzić zachwyt formą podania. Dzięki dużej ilości stosowanych warzyw oraz różnym technikom przetwarzania produktów, na naszym talerzu zawsze będzie zdrowo i kolorowo. Nasi trenerzy z pewnością przekonają wszystkich niedowiarków, że jedzenie bezglutenowe jest nie tylko smaczne, ale także tanie. Podczas trwania zajęć pokarzmy Państwu, jak skomponować pyszne menu, które nie zrujnuje naszego portfela.

Podczas 8h zajęć poznamy wszystkie główne zioła i przyprawy stosowane w kuchni europejskiej i światowej, zapoznamy się z ich właściwościami smakowymi oraz zdrowotnymi. Przekonamy się, jak wyglądają dane gatunki, gdzie ich szukać oraz jaką technikę zastosować w gotowaniu, by wydobyć z nich całe bogactwo smaku. Jednym słowem: udowodnimy, że ze zwykłych roślin mogą powstać niezwykłe dania. Zajęcia w Let’s GoCook.pl to przede wszystkim praktyka, dlatego też sami będziemy doprawiać potrawy, tworzyć własne mieszanki ziół oraz przypraw. Na te kilka godzin, pracownie w Let’s GoCook.pl zamienią się w prawdziwe zielarnie, w których dominować będą zmysły: dotyk, smak i węch. A na koniec zajęć, wspólna degustacja przyrodzonych potraw!

Organizacja zajęć

Zajęcia trwają ok. 5 h – rozpoczęcie 18 – zakończenie około 23.

Materiały szkoleniowe

Oferujemy Państwu możliwość wyboru wersji standard lub wersji rozszerzonej-z tabletem.

Materiały tradycyjne – cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci książek papierowych czy drukowanych skryptów lub innej, w zależności od ustaleń.

Materiały rozszerzone z tabletem- opcja płatna dodatkowo 250 zł. Cena zawiera 9- calowy tablet  Goclever Terra 90. W komplecie otrzymują Państwo firmowe etui wraz z klawiaturą, które spełnią oczekiwania wymagających użytkowników. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym lepszym od poprzedniego modelu Android 4.1. Posiada między innymi: dwurdzeniowy procesor DualCore 1GHz, wbudowaną kamerę 0,3 Mpix, możliwość podłączenia Internetu WIFI, multimedia: AUDIO/WIDEO/FOTO/e-BOOK. Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów.

Vouchery na szkolenie

 

Kurs w prezencie!!!!! Nie masz pomysłu na prezent? Podaruj ciekawą i kreatywną formę spędzenia wolnego czasu oraz szansę na rozwój, a może inspirację do zmiany?

Wykup voucher i spełnij marzenia bliskiej osoby. Sprawdź zakładkę vouchery.  http://gocook.pl/voucher-2/

Jak się zapisać
  1. W tabeli z zapisami wybierz interesujący termin i miasto i kliknij „Zapisz się”
  2. Po uzupełnieniu  formularza klikamy na ikonkę „zapisz” na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były poprawne, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomów i zaświadczeń dla uczestników oraz niezbędna jest do dokumentacji szkoleniowej.
  3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja
  4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
  5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
  6. Wpłata zaliczki w wysokości min. 100 zł w wersji standard lub 250 zł dla wersji rozszerzonej (lub całości kwoty) na podany w umowie w ciągu 48 h od daty rejestracji. Indywidualny numer konta znajduje się na umowie zgłoszenie.
  7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
  8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
  9. W ciągu 2 dni roboczych od rejestracji koordynator szkolenia skontaktuje się z Państwem telefonicznie bądź mailowo i poinformuje o wszelkich szczegółach szkolenia.

Program kursu

Szkolenie Qchnia Gluten Free
  1. Produkty bezglutenowe a Twoja dieta,
  2. Jak zastąpić produkty glutenowe w ciekawy i smaczny sposób produktami bezpiecznymi.
  3. Co i w jakich ilościach powinno się jeść.
  4. Gdzie kupować.
  5. Jedzenie na mieście.
  6. W jaki sposób naturalnie uzupełniać niedobory witamin, mikroelementów w diecie
    Jak czytać etykiety.
  7. Komponowanie pełnowartościowego menu.
  8. Bezglutenowa kuchnia.
  9. Zboża bezglutenowe – przygotowywanie wybranych chlebów m.in.: jaglany, amarantusowy czy gryczany.
  10. Zupy, Kluski, Pierogi, ciasta – czyli jak odnaleźć znane potrawy w bezglutenowym wydaniu

Ilość miejsc ograniczona.

Zapisz się!

Zapisy z GoCook.pl